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The Thought of Carnivorous Food : Rediscovering the European Spirit

The Thought of Carnivorous Food : Rediscovering the European Spirit (A new book on 2010 (92))

鯖田 豊之 (Written by)
Chūō Kōron Shinsha (Publishing House) / A new book on 2010
1966January 2008 (Release date)
New book (Format)

The meat eating rate seems to be quite high in Europe.。
And the pig's head comes out normally in home cooking。
I thought it was completely different from Japan.。
I feel like I'm too scared to eat such a dish.。
Because in Europe, the humidity during the summer is lower than in Japan.、雑草が生えにくいという
そのため牧草が勝手に生え家畜は放牧しておけば勝手に育つみたい
ヨーロッパは牧畜に非常に適した環境だったのだ
Also、そこから人間と動物を断絶する人間中心主義がおこったという
欧米は階層意識が強く他人を気にする社会意識も強いらしい
その反動として自由と平等を謳う民主主義というフィクションが生まれてきたと筆者は言う
筆者が言うように背景を知らないで何でもヨーロッパの思想を日本に持ち込むととんでもないことになるというのは確かになと思った
それにしても湿度が低いのはうらやましい
日本は湿気が多くてジメジメしてるからな
分かりやすくて読みやすい本だった

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